Winkelmand

Advies? WhatsApp of bel: 085-8770099

Openingstijden: Ma t/m vr 08:30 – 21:00 & zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Gratis verzending vanaf € 75,-

Contact? Bel of WhatsApp:

085 – 877 0099

Comfortabel & veilig
thuis blijven wonen.

Wij zijn uw adviseur, leverancier en installateur in één. Ons ervaren team helpt u graag bij het levensloopbestendig maken van uw huidige woning. Wij doen het werk, u behoudt zelf de regie.

Krijg het er warm van...vanaf € 39,95Alle warmtedekens
Waar is mijn regenjas?vanaf € 39,95Alle regenkleding
Heerlijke warme voetenvanaf € 29,95Alle pantoffels

Topaanbiedingen

ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn

Wij zijn Thuiswinkel [.org] gecertificeerd en helpen u graag om comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Wij hebben een sterke focus op producten voorzien van een schroef of stekker. Naast advies en aanschaf kunnen wij ook de installatie van bijvoorbeeld uw nieuwe telefoon, computers of videodeurbel voor u verzorgen. Binnen een straal van 25 kilometer rond Amersfoort staan wij graag voor u klaar.

Zit u met een vraag? Wij zijn op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar via telefoon & WhatsApp: 085 – 877 00 99 of per e-mail: contact [@] comfortadvies.nl

Slim voor u ingekocht

Soms is inkopen in grote volumes nu eenmaal een stuk voordeliger. Dit voordeel delen we graag met onze klant.

Prettige klantenservice

Service is misschien wel het belangrijkste wanneer u online winkelt, retourneren & omruilen kan eenvoudig en snel.

Veilig winkelen

Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org waardoor u zeker bent van een betrouwbare webwinkel & veilige aankoop.

Onze klanten

Mam is afgelopen jaar 82 geworden, ondanks haar goede gezondheid komen er ook steeds meer, gelukkig kleine, gebreken om de hoek kijken. Onder andere haar kracht in de handen en grip worden minder. Via jullie website enkele handige hulpmiddelen voor haar gekocht zodat ze nog steeds lekker kan blijven koken voor haar zelf en haar buren :-). Bestellen ging zeer eenvoudig en snel!

Mevr. Stoutjesdijk, Oosterland

Mijn kleinzoon liet mij jullie website zien op zijn mobiel toen ik begon over een wandbeugel in de badkamer. Telefonisch geprofiteerd van een mooie aanbieding waardoor ik voordelig 2 wandbeugels heb kunnen kopen. Tijdens het telefoongesprek kregen we het over elektronica en dat ik daar zelf wel handig mee ben dankzij mijn opleiding, maar met boren en schroeven heb ik niet zoveel. Bleek dat jullie ook een eigen montage- en installatieservice hebben tegen een schappelijk tarief. Ronduit fantastisch!

Angelique Broeier, Eemnes

Maandaanbieding

De Uccello waterkoker heeft een rond design en is voorzien van een uniek en onderscheidend kantel- mechanisme. Door het ronde design wordt het water als het ware naar de meest optimale schenkpositie verplaatst. De ketel kan met één vinger worden gekanteld. Dat is nog eens veilig!

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf € 75,-

Eenvoudig ruilen & retour

30 dagen, niet goed = geld terug

Levering in NL & België

Wij gaan de grens over

100% veilig

iDeal / Billink / Creditcard