Over ComfortAdvies

ComfortAdvies helpt u comfortabel en veilig thuis blijven wonen. Dit doen wij sinds 2005 met een sterke focus op producten welke zijn voorzien van een stekker. Ooit zijn we gestart als webshop in eenvoudige vaste en mobiele telefoons en dit is steeds verder uitgebreid. Een nieuwe mobiele of vaste telefoon is voor de meeste mensen een hele stap, dankzij onze aanvullende diensten zoals het thuis bezorgen en installeren van de nieuwe telefoon maken wij deze stap zo klein mogelijk. Naast een korte uitleg over het nieuwe toestel programmeren wij ook 10 telefoonnummers in zodat u direct kunt bellen.

Naast telefonie zijn wij ook gespecialiseerd in zeer eenvoudig te bedienen computers en tablets. Tevens bieden wij onze klanten een duidelijke Nederlandstalige handleiding en kunnen wij ondersteuning bieden per telefoon en op locatie. Ook hebben wij ons ook gespecialiseerd in woningaanpassingen, van het plaatsen van een drempelhulp of muurbeugel tot het verbouwen van een complete badkamer. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van uw eigen woonomgeving.

Graag helpen wij ook u comfortabel en veilig “thuis” blijven wonen.

Adviespunt in Baarn

Op ons kantoor in Baarn bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we dan in alle rust samen op zoek naar het juiste oplossing. Iedere dinsdagmiddag zijn onze adviseurs standaard aanwezig en kunt u eventueel ook langs komen zonder afspraak. Om er echter zeker van te zijn dat wij het product kunnen tonen waar u naar op zoek bent, is het verstandig om uw komst vooraf aan ons kenbaar te maken. Meld uw komst altijd vooraf via 085-8770099 of gebruik ons contactformulier.

Adviespunt Baarn

Kantoor ComfortAdvies:
Tolweg 5, 3741LM Baarn

Openingstijden:
Dinsdag 14:00 – 17:00 uur en op afspraak.
Meld uw komst alstublieft via 085 – 8770099.

Kaart:

Niet in staat om zelf langs te komen?
Heeft u behoefte aan informatie over een specifiek product, of wilt u iets bekijken / proberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Via 085 – 8770099 maakt u eenvoudig en snel een afspraak met onze adviseur bij u thuis. Woont u in Baarn of Soest dan zijn aan dit bezoek geen kosten verbonden, daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding.

Graag tot ziens!