Over ComfortAdvies

ComfortAdvies helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Hierbij focussen wij ons hoofdzakelijk op producten voorzien van een stekker of een schroef. Wij geven advies, leveren producten en verzorgen ook de montage en installatie als dat gewenst is.

De geboden oplossingen zijn onderverdeeld in enkele overzichtelijke categorieën op de website www.comfortadvies.nl. De categorieën zijn: communicatie (telefonie, computers), mobiliteit (driewielfietsen, scootmobielen, rollators), toilet & bad (antislip, muurbeugels), veiligheid (camerabewaking, persoonsalarmering), wonen & slapen (sta-op-stoelen, hoog-laag bedden), woningaanpassingen (trapleuningen, drempelhulpen, inloopdouches), en diverse (zorg)hulpmiddelen; zowel nieuw als via de zorgoutlet (rolstoelen, krukken etc.).

U kunt producten veilig kopen via onze website dankzij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Naast advies en levering kunnen wij u verder ondersteunen met onze eigen montage- en installatieservice. Zo kunt u direct gebruik maken van de door u aangeschafte oplossing, of dit nu een duidelijke nieuwe telefoon, een veilige videodeurbel of tweede trapleuning is, ComfortAdvies uit Baarn verzorgt ook de complete montage- en installatie graag voor u. Belt u met 085-8770099 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat (zorg-)hulpmiddelen een tweede leven krijgen. Via onze zorgoutlet kunnen wij uw (zorg)hulpmiddelen te koop aanbieden. Wij verzorgen de opslag en presentatie en ontvangen eventueel geïnteresseerden voor u. Mocht u niet beschikken over transport, dan kunnen wij deze (zorg)hulpmiddelen ook bij u ophalen tegen een kleine vergoeding. Samen met u bepalen wij de reële verkoopprijs, waarna u bij verkoop een vooraf bepaald percentage van de opbrengst op uw eigen bankrekening ontvangt (verkoop in consignatie).

Graag helpen wij ook u comfortabel en veilig “thuis” te blijven wonen.

Adviespunt in Baarn

Op ons kantoor in Baarn bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we dan in alle rust samen op zoek naar het juiste oplossing. Iedere dinsdagmiddag zijn onze adviseurs standaard aanwezig en kunt u eventueel ook langs komen zonder afspraak. Om er echter zeker van te zijn dat wij het product kunnen tonen waar u naar op zoek bent, is het verstandig om uw komst vooraf aan ons kenbaar te maken. Meld uw komst altijd vooraf via 085-8770099 of gebruik ons contactformulier.

Adviespunt Baarn

Kantoor ComfortAdvies:
Tolweg 5, 3741LM Baarn

Openingstijden:
Op afspraak (Bel: 085-8770099)

Kaart:

Niet in staat om zelf langs te komen?
Heeft u behoefte aan informatie over een specifiek product, of wilt u iets bekijken / proberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Via 085 – 8770099 maakt u eenvoudig en snel een afspraak met onze adviseur bij u thuis. Woont u in Baarn of Soest dan zijn aan dit bezoek geen kosten verbonden, daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding.

Graag tot ziens!