Betaling

Bij ComfortAdvies kunt u op diverse manieren betalen, graag zetten wij alle verschillende mogelijkheden even voor u op een rij.

Prijzen

Alle op onze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Creditcard

Bij betaling van uw bestelling per creditcard wordt u via onze – met SSL-beveiligde – verbindingen naar het speciale betaalmenu geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen – via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit.

Achteraf betalen via Billink

Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘Billink – Achteraf betalen’, zal Billink uw gegevens direct controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval u wel bent toegelaten zal uw bestelling worden geaccepteerd en zo spoedig mogelijk bezorgd. U ontvangt vanuit ComfortAdvies de bestelde producten en vanuit Billink een factuur per e-mail. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. De extra kosten voor deze betaalmethode bedragen € 1,00 (incl. btw).

De voordelen van achteraf betalen

 • Eenvoudig online bestellen
 • Niet meer wachten op retourgeld
 • Betaal enkel voor het product dat u wilt houden
 • Nooit meer op zoek naar uw random reader (betaalkastje)
 • Makkelijk wanneer u even geen geld heeft
 • U weet zeker dat de webshop betrouwbaar is
 • Bestellimiet voor deze betaalmethode is maximaal € 250,- incl. BTW

Overschrijving

Maakt u nog geen gebruik van internetbankieren dan kunt u voor de deze betaalmethode kiezen, wij verzenden uw bestelling dan na ontvangst van uw betaling. Voor de verwerking van een overschrijving zijn bij de bank doorgaans enkele werkdagen nodig. Uw bestelling kan hierdoor iets langer op zich laten wachten.

Naam: ComfortAdvies te Baarn
IBAN: NL06ABNA0616099347
BIC: ABNANL2A

Per PIN bij bezorging en installatie

Bij een groot deel van de door ons aangeboden producten bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor bezorging/installatie. In deze gevallen kunt u er ook voor kiezen om te betalen bij aflevering. Dit kunt u doen via een mobiele PIN die de bezorger/installateur bij zich heeft. Zo hoeft u geen contant geld in huis te hebben, wel zo veilig voor uzelf en onze medewerkers. Om gebruik te maken van deze betaalmethode kiest u in combinatie met onze bezorg en installatie service de betaaloptie “Overschrijving”.