Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

Camera installatie in Baarn

Veilig wonen in Baarn? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om over een goed bewakingscamera systeem te beschikken. ComfortAdvies brengt het één na grootste beveiligingscamera merk te wereld naar Baarn.

Met bewakingscamera’s verkleint u de kans op woninginbraak en diefstal van auto’s en motoren in Baarn aanzienlijk. Camerabeveiliging schrikt kwaadaardige af en zorgt ervoor dat u ieder moment van de dag de situatie live kunt bekijken.

Wij zien in Baarn dat beveiligingsmaatregelen in winkels en huizen pas worden getroffen nadat zich een incident heeft voorgedaan. Wij bewijzen dat goede camerabeveiliging inclusief professionele installatie niet duur hoeft te zijn. ComfortAdvies biedt betaalbare maar zeer hoogwaardige IP camera’s in Baarn inclusief goed zicht in het donker. Waarom nog wachten met het aanschaffen van bewakingscamera’s?

Een bewakingscamera uitzoeken is ingewikkeld en tijdrovend. Het wordt u door de vele merken en soorten lastig gemaakt om de perfecte balans te vinden tussen kwaliteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en budget. ComfortAdvies heeft daarom alvast onderzoek voor u gedaan. Graag vertellen wij u meer over de juiste camerakeuze.

Een veilig huis in Baarn
Het wonen in een welvarende gemeente als Baarn is zeer aangenaam, veel groen, grote huizen en tuinen, mooie auto’s en mooie winkels. Helaas heeft dit welvarende en fijne leven in Baarn ook risico’s. Inbraken, insluiping, vandalisme, geweld en overlast.

Maakt u zich zorgen over uw eigendommen als u thuis niet aanwezig bent? Met het beveiligingssysteem van ComfortAdvies kijkt u van over de hele wereld op uw telefoon naar wat er bij u in de tuin gebeurt, of de schoonmaakster of au pair wel te vertrouwen zijn, maar soms is het ook prettig om te zien dat uw pakketje inmiddels bezorgt is. Gun uzelf de luxe van een veilig thuis!
 
Auto-inbraken Baarn t’ Gooi
In Baarn zijn auto’s van het merk BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen en Audi steeds vaker doelwit van diefstal en vandalisme. Wekelijks trekken inbraakgolven door t’ Gooi. Hierbij worden met bruut geweld airbags en navigatiesystemen ontvreemd. Naast de financiële schade brengt dit ook een hoop onrust met zich mee.
  
Nadat auto-inbraken in Baarn hebben plaatsgevonden worden bewoners met beveiligingscamera’s gevraagd zich te melden bij de Politie. Mogelijk hebben de beveiligingscamera’s de daders vastgelegd. Hierbij zijn haarscherpe beelden van essentieel belang. Wij komen vaak genoeg verouderde camerasystemen tegen waarbij de beeldkwaliteit van de beveiligingscamera zeer slecht is. Vaak zo slecht dat het onmogelijk is om de personen te herkennen. De meeste (auto)inbraken vinden ’s nachts en tijdens vakanties plaats. ComfortAdvies levert een zeer lichtgevoelige serie camera’s. Door de zeer lichtgevoelige beeldchip leveren deze krachtige beveiligingscamera’s zelfs bij bijna volledige duisternis (0.002 lux) nog steeds bruikbare beelden in kleur.
 
ComfortAdvies adviseert en installeert in Baarn
Wij leveren en installeren verschillende soorten bewakingscamera’s in Baarn. Van De bekende vandaalbestendige dome camera’s tot zeer professionele HD en 4K hoogwaardige bewakingscamera’s. Onze camerabeveiliging en de installatie daarvan is gegarandeerd van hoge kwaliteit.

De bewakingscamera’s zijn zelfs te koppelen aan uw alarmsysteem. Met de gratis App voor telefoon of tablet kunt u op elk gewenst moment live meekijken met de bewakingscamera’s en kunt u tot maanden terug, de opgenomen beelden terugkijken.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel: 085 – 877 0099