Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

popUPstore in Eindhoven

Succesvolle samenwerking met Bartiméus en Vcura

Bezoek onze pop-UP-store en ontdek alles over comfortabel en veilig thuis blijven wonen. U kunt ons vinden tegenover de ingang van het Beursgebouw aan de Lardinoisstraat 1 (5611ZZ) in Eindhoven. De pop-up store is GRATIS TOEGANKELIJK en in de periode van 23 t/m 25 november dagelijks geopend van 9:00 – 18:00 uur. In de pop-UP-store kunt u kennis maken met handige, praktische en digitale hulpmiddelen. Ook kunt u kennis maken met een breed pakket aan diensten die ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Daarnaast zijn er adviseurs aanwezig die u veel kunnen vertellen over praktische oplossingen bij visuele beperkingen.

ComfortAdvies uit Baarn is een landelijke organisatie en helpt senioren en ouderen om zo lang mogelijk comfortabel en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Al sinds 2005 helpen wij mensen met technische oplossingen, denk daarbij aan telefoons, hoorhulpmiddelen en eenvoudig bedienbare computers. Daarnaast richten wij ons ook op betaalbare huisautomatisering en adviseren en realiseren wij woningaanpassingen van klein tot groot. Advies en service op maat zijn twee van onze belangrijkste onderdelen binnen het bedrijf.

Computers
Om een voorbeeld te geven, bij computers zien we een duidelijke vraag naar hulp en ondersteuning. Met onze zeer eenvoudige PC Basic computer(software) helpen wij zowel mensen die een bestaande computer hebben als mensen die voor het eerst “echt” met de computer gaan “werken”. Voor mensen die starten met onze computer of laptop hebben wij ook een duidelijke Nederlandstalige handleiding en kunnen wij ondersteuning bieden door tijdens telefonisch contact direct met de klant mee te kijken op het scherm.

POPUPSTORE
Samen met twee sterke partners opent ComfortAdvies van 23 t/m 25 november haar eigen pop-UP-store aan de Lardinoisstraat 1 in Eindhoven tegenover het Beursgebouw. Naast de adviseurs van ComfortAdvies, kunt u kennis maken met Bartiméus en Vcura. Bartiméus heeft veel kennis en ervaring in het ondersteunen van mensen met een visuele en/of bijkomende beperking. Vcura biedt ondersteuning om uw zo prettig mogelijk thuis te blijven wonen. Graag tot ziens in Eindhoven! De adviseurs van ComfortAdvies, Alles voor seniorenwelzijn, Vcura en Bartiméus heten u van harte welkom!

[TIP] Aan de overkant van onze pop-UP-store kunt u de Liever Thuis beurs bezoeken, gratis toegangskaarten kunt u bestellen via de volgende link: liever thuis! 2017