Telefoon:
086 - 877 00 99

Kantooradres: (geen showroom)
Nieuwgracht 4-04
3763LB Soest

ComfortAdvies stopt met Zorgoutlet Baarn

Begin 2018 zijn wij naast de verkoop van nieuwe producten ook gestart het verkopen (in consignatie) van overbodige (zorg-) hulpmiddelen voor onze klanten. Langzaam maar zeker groeide het aanbod doordat steeds meer mensen door kregen dat wij ook tweedehands zorghulpmiddelen aanboden onder de naam Zorgoutlet Baarn / Soest. In de praktijk blijkt echter dat veel producten langer wachten op een nieuwe eigenaar dan wij vooraf hadden beoogt. Bijkomend “probleem” is het feit dat veel hulpmiddelen ook volumineus zijn, denk aan bedden en stoelen, en dus groeide niet alleen ons aanbod maar ook de ruimte behoefte. Iedereen zal begrijpen dat meer ruimte ook zorgt voor hogere kosten. Helaas is het voor ons dan ook niet rendabel gebleken het aanbieden van tweedehands (zorg-)hulpmiddelen in stand te houden.

Het complete aanbod van nog aanwezige producten zal met hoge kortingen worden verkocht t/m zaterdag 30 mei 2020. U kunt op uw gemak online door ons aanbod “neuzen” via ons verkoopaccount op Marktplaats.nl. Wij kunnen indien gewenst ook alle producten bij u bezorgen of verzenden met PostNL, vraag naar de voorwaarden wanneer u iets heeft gevonden waar uw interesse naar uitgaat.

Bent u voor uzelf of voor iemand anders op zoek naar een hulpmiddel, heeft de gemeente of verzekeraar uw aanvraag voor een hulpmiddel afgewezen, maakt u gebruik van het persoonsgebonden budget (PGB), wilt u zelf bepalen welk hulpmiddel het beste bij u past of heeft u een extra hulpmiddel nodig voor in uw vakantiehuisje? Dan bent u bij ComfortAdvies nog steeds aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u tevens ondersteunen bij de montage- en installatie van diverse (zorg-) hulpmiddelen, zo kunt u direct gebruik maken van de beste oplossing.

Onze adviseurs helpen u graag verder bij het maken van een keuze uit ons ruime assortiment van nieuwe producten. Wilt u ons aanbod liever doorbladeren vanuit uw comfortabele stoel? Ook dat is mogelijk, bel naar 085 – 877 00 99 en vraag geheel kosteloos onze productcatalogus aan.