Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

9 februari – “match” met VC Baarn

Vrijdag 9 februari 2018 stond in het teken van alweer de 7e Baarnse Beursvloer, op deze Beursvloer (ruilbeurs) wisselen ondernemers, bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer diensten en goederen uit. En dat met een gesloten portemonnee!

Met een slag op de beursgong komt de Beursvloer tot leven. In een tijdsbestek van anderhalf uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Tijdens deze editie hebben ComfortAdvies en het Vrijwilligerscollege Baarn elkaar gevonden. Een vrijwilligerscollege kan een cursus, workshop, lezing, bijeenkomst of persoonlijke begeleiding zijn. Het Vrijwilligerscollege Baarn streeft naar een gevarieerd aanbod dat geschikt is voor alle inwoners van Baarn. De trainingen worden gegeven door inwoners van Baarn. Iedereen kan zijn kennis delen via het vrijwilligerscollege. VC Baarn biedt een cursusruimte, verzorgen de promotie, werving  en registratie van de deelnemers. Enige voorwaarde: De training is gratis voor de deelnemers.

ComfortAdvies zal vanuit eigen ervaringen en expertise een voorlichting verzorgen voor alle vrijwilligers over telefonie en eenvoudige computers welke speciaal geschikt zijn voor senioren.

Deel uw talent!
Vind u het leuk om uw kennis en/of vaardigheden belangeloos te delen met Baarnse inwoners? Of u nu een vrijwilliger bent, een professional, een ZZP’er of gewoon een burger, het Vrijwilligerscollege zet uw talent graag in om anderen te helpen. Ook wanneer u een tip heeft over geschikte gratis online trainingen voor vrijwilligers / mantelzorgers / zorgvrijwilligers / zorgprofessionals vernemen wij deze graag.

Website: Vrijwilligerscollege Baarn