Telefoon:
086 - 877 00 99

Kantooradres: (geen showroom)
Nieuwgracht 4-04
3763LB Soest

De lichtgewicht sta-op-hulp UpEasy (Plus) laat u eenvoudig opstaan

Deze sta-op-hulp UpEasy is een zitting die u op een bestaande stoel plaatst en meehelpt met het opstaan en zitten. Het is hét alternatief voor een sta-op-stoel Het kussen is speciaal ontworpen voor personen met lichte tot gemiddelde zit en “sta-op” problemen.

De sta-op-hulp staat ‘omhoog’ wanneer u wilt gaan zitten en voorkomt hiermee dat u ver hoeft te zakken. Daarbij zorgt de sta-op-hulp UpEasy voor begeleid zitten, waardoor u niet in de stoel ‘valt’. Bij het opstaan gaat de zitting ‘mee’ en ondersteunt het lichaam actief totdat u zelfstandig helemaal rechtop kan gaan staan. De UpEasy treedt in werking wanneer u een opwaartse beweging maakt.

De UpEasy lift tot maximaal 70% naar boven zodra de gebruiker omhoog komt. Door de LeveLift technologie bent u verzekerd van een veilige, voorzichtige en geleidelijke “lift” omhoog. Het zitkussen werkt het beste op stevige fauteuils met armleuningen, maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld een rolstoel.

De UpEasy is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, namelijk: de standaard, de luxe (v-foam) en de elektrische uitvoering. Dit artikel betreft de standaard UpEasy, dit betekent dat het kussen is voorzien van een Standaard PU kussen inclusief een wasbare en brandvertragende hoes. De UpEasy is daarnaast verkrijgbaar in twee gewichtsklassen, namelijk tot 103 kilo en tot 154 kilo. Voor een ieder is de UpEasy op maat af te stellen middels de gasveer aan de binnenzijde zonder gebruik van batterijen of elektriciteit (bij de niet elektrische modellen).

Eigenschappen Sta-op-hulp UpEasy Plus

  • Afmeting zitting: Breedte 43 cm x Diepte 48 cm
  • Zithoogte open: 26 cm
  • Zithoogte dicht: 5 cm
  • Afmeting basis: Breedte 36 cm x diepte 43 cm
  • Gewicht: 4,1 kg
  • Maximaal gebruikersgewicht: 88 – 154 kg (Plus)
  • Kleur: Navy-blauw
  • Inclusief brandvertragende en wasbare hoes

Nu beschikbaar tegen een extra voordelig tarief als ex. demonstratiemodel (Plus tot 154 kg) voor slechts € 149,- incl. BTW. Bestellen doet u eenvoudig en snel door hier te klikken, een nieuw exemplaar bestellen kan natuurlijk ook, u betaalt dan € 186,95 incl. BTW