De service auto van ComfortAdvies is al helemaal in kerststemming!

De kerst staat weer voor de deur. Voor veel mensen betekent dat gezelligheid, familiebezoekjes en lekker eten. ComfortAdvies is in de periode van maandag 23 december t/m zaterdag 4 januari gesloten.

Op maandag 6 januari staan wij 09:00 uur staan wij weer voor u klaar!

Heeft u nog geen gezellige plannen voor de kerst? Dan is het kerstdiner van Leef3.nu, onderdeel van Beweging 3.0, bij Van der Valk Amersfoort en/of Leusden misschien een leuk idee voor u.

Het Leef3.nu kerstdiner bij Van der Valk is inmiddels een traditie, die jaarlijks door honderden mensen wordt gewaardeerd. Jan Jans, manager van Leef3.nu: “Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij onze kerstdiners. Of je nu met je partner komt, met familieleden of alleen.”

De hotels zijn versierd met mooie kerstbomen en sfeervolle decoratie. Voor € 21,50 kan genoten worden van een drie-gangen maaltijd inclusief welkomstdrankje.

Jan Jans: “We ontvangen iedereen persoonlijk. Mijn collega’s en ik staan bij de entree klaar om iedereen welkom te heten, de jas aan te nemen en de mensen naar hun tafel te begeleiden. We vinden dit erg belangrijk. Juist ook voor mensen die alleen komen, want voor hen is het vaak al spannend genoeg. Wij zorgen ervoor dat niemand alleen zit en dat iedereen zoveel mogelijk kan genieten. Van het eten, van de sfeer en van elkaar.”

Naast de kerstdiners bij Van der Valk organiseert Leef3.nu dit jaar voor het eerst ook een kerstbrunch op het water (rondvaart over de Kagerplassen met zijn vele kleine eilanden) inclusief vervoer.

Woont u in Baarn? U bent van harte welkom. Bent u wat minder goed ter been? Of heeft u geen vervoer? Geen probleem. Kijk op www.leef3.nu of bel met de kerstlijn van Leef3.nu (033 – 422 05 22) voor alle mogelijkheden.

×