Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

Geslaagd(e) liever thuis!

Van 24 t/m 26 november waren wij samen met onze partner Vcura, aanwezig op de liever thuis! beurs in het beursgebouw te Eindhoven. Tijdens deze beurs konden bezoekers kennis maken met diverse aanbieders van producten en diensten die het langer thuis blijven wonen zo aangenaam mogelijk maken. Wij stonden op deze beurs met diverse telefoons, de eenvoudige PC Basic computer voor senioren en met de producten van Secucare. Vooral de telefonie en het assortiment van Secucare kregen door de bezoekers veel aandacht.

Jaarlijks gebeuren er tientallen ongelukken senioren in en om de woning. Bij senioren gaat het meestal om uitglijden en vallen. De producten van Secucare verminderen de kans op deze ongelukken. De producten verhogen de veiligheid van jong en oud in om de woning, verhogen de zelfredzaamheid en maken langer wonen mogelijk. Denk aan stevige (gemonteerde) wandbeugels, sanitair hulpmiddelen of het toepassen van anti-slip producten.

Heeft u ons niet kunnen bezoeken tijdens de afgelopen beurs maar wenst u wel meer informatie over een van de genoemde producten uit ons assortiment? Neemt u dan telefonische contact met ons op of stuurt u ons een e-mail.