Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

Slechte beltoon en gespreksvolume

Dhr. O. uit Baarn bestelde bij ons een telefoonversterker TA10 waarmee het volume van de vaste telefoon hoorn kan worden versterkt en een RingFlash 100. Dit is een extra bel welke wij tussen de binnenkomende telefoonlijn en de telefoon kunnen plaatsen welke naast een luide beltoon, ook zichtbaar maakt dat u een oproep heeft door een zeer felle flits. Bij binnenkomst troffen wij bij meneer een Maxcom KXT 480 aan, deze telefoon was niet helemaal wat meneer ervan had verwacht bleek al snel, vandaar ook de extra bestelde artikelen bij ons. Ook constateerden wij dat de batterijen in dit toestel leeg waren, hierdoor gaf de telefoon de melding “Gebruiker in gesprek” bij mensen die probeerden om te bellen naar meneer.

Nadat we even rustig naar de mogelijkheden hebben gekeken met de klant, kwam eigenlijk naar voren dat het veel verstandiger was om in deze situatie te kiezen voor een andere vaste telefoon waar al een veel luidere beltoon en een gespreksvolume tot 40 dB in zaten. In overleg is dan ook besloten om niet te kiezen voor de door de klant bestelde artikelen maar de bestaande telefoon te vervangen door een Amplicomms PowerTel 92 inclusief eenvoudige fototoetsen voor het bellen van 6 contactpersonen. Deze telefoon heeft geen extra batterijen of stroom nodig, alle benodigde voeding haalt dit toestel uit de standaard telefoonlijn. Verder beschikt dit duidelijke toestel ook over een SOS knop en kunnen er nog 3 mensen snel worden gebeld dankzij de geheugentoetsen M1, M2 en M3.

Bijkomend voordeel van de geleverde oplossing is dat deze minder gevoelig is voor storingen aangezien alle gewenste functies in één telefoon aanwezig zijn en daarbij is de telefoon alleen zelfs financieel voordeliger dan de twee losse artikelen welke meneer in eerste instantie bij ons had besteld. Zo ziet u maar dat goed advies u geld kan besparen.

Uiteraard verzorgen wij bij de installatie van een nieuwe telefoon ook het programmeren van maximaal 10 telefoonnummers, zo kunt u direct genieten van uw nieuwe telefoon. In Baarn, Soest e.o. rekenen wij een zeer gunstig standaard tarief voor de installatie aan huis. Wilt u meer informatie over een van de genoemde oplossingen kijkt u dan in onze webshop of belt u met 085 – 877 0099, wij denken graag met u mee.