Inkoop & consignatie van zorg- en hulpmiddelen

Wij zijn het startpunt voor senioren om zo lang en comfortabel mogelijk thuis te blijven wonen. Met onze vraag gestuurde zorgoutlet bieden wij u een breed assortiment aan gebruikte en nieuwe (zorg-) hulpmiddelen aan. Wij streven ernaar om altijd een zeer breed assortiment aan meubels en hulpmiddelen beschikbaar te hebben. Door de zeer sterk wisselende voorraad hebben wij helaas niet alle beschikbare producten altijd op onze website staan. Door ons een specifieke zoekopdracht te sturen kunnen wij u zo snel mogelijk helpen aan de juiste producten.

Inkoop bij Zorgoutlet Baarn/Soest
Diverse gebruikte zorghulpmiddelen kopen wij graag van u in (bijvoorbeeld een tweedehands rollator, tweedehands rolstoel, tweedehands vervoerstoel, tweedehands sta-op stoel, tweedehands hoog/laag bed, tweedehands seniorenbed, tweedehands hometrainer of tweedehands douche- en badhulpmiddelen), belt u voor meer informatie of nog beter, stuur ons enkele foto’s per e-mail met uw contactgegevens. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen bericht van ons met een eventueel bod. U kunt uw e-mail sturen naar contact[@]zorgoutletsoest.nl.

Aanbod
Een klein deel van ons aanbod staat ook online op de speciale website www.zorgoutletsoest.nl. Tevens geven wij u op deze website graag een indruk van de reeds door ons verkochte zorghulpmiddelen welke wij reeds aan klanten van ons hebben mogen leveren.

Bezorgen jullie ook aan huis?
Met onze bestelbus rijden wij door de hele regio en de rest van Nederland. Uiteraard bezorgen wij de door u bestelde producten ook graag bij u thuis. Afhankelijk van het door u bestelde product en de urgentie bepalen wij in samenspraak met u de vergoeding voor het thuis bezorgen.

Tweedehands hoog laag bed kopen, waar moet u op letten?
Als uit bed stappen lastig wordt of wanneer u een verpleegbed nodig heeft ook wel ziekenhuisbed, bieden wij via de Zorgoutlet Soest een voordelig alternatief voor nieuw. Deze bedden zijn uitgerust met alle functies die voor extra zorgtaken nodig zijn, maar wijken qua design steeds minder af van een gewoon bed. Wij proberen altijd enkele verschillende [...]
Mag het een "onsje" meer zijn
Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken proberen wij altijd om zoveel mogelijk ophaal- en bezorgafspraken in te plannen op één dag. Helaas passen soms niet alle spullen in één van onze eigen auto’s en hebben we een maatje groter nodig. Afgelopen week was het wederom raak en hebben wij deze Ford Transit mogen gebruiken. Voor [...]