Inkoop & consignatie van zorg- en hulpmiddelen

Met ingang van 01-03-2020 zijn wij helaas gestopt met de inkoop & consignatie van zorg- en hulpmiddelen

Onze laatste voorraden kunt u vinden op

Marktplaats (klik hier)

Wij adviseren u graag om contact op te nemen met:
zorgoutlet in driebergen

ComfortAdvies helpt senioren zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, uiteraard leveren wij altijd nieuwe producten aan onze klanten, maar helaas kan niet iedereen hier even lang van genieten. Vaak worden wij dan ook benaderd door de klant zelf of de kinderen om nog in uitstekende staat verkerende producten weer te verkopen aan iemand anders. Afhankelijk van het soort product kunnen wij deze producten dan inkopen van de klant of kiezen we in gezamenlijk overleg voor verkoop in consignatie. In dit laatste geval slaan wij het product op en verzorgen wij het gehele verkooptraject voor de klant tegen een vast percentage van de verkoopprijs. Alle tweedehands (zorg-)hulpmiddelen plaatsen wij in onze zorgoutlet. Op onze website presenteren wij de producten voorzien van alle technische informatie en duidelijke foto’s. Ook op Marktplaats worden al deze producten doorgeplaatst. Nadat wij een nieuwe eigenaar voor de producten hebben ontvangen krijgt u een creditfactuur minus onze consignatievergoeding.

Uiteraard is er altijd vraag naar betaalbare (zorg-) hulpmiddelen, dankzij onze zorgoutlet kunnen wij aan deze vraag voldoen en ook mensen met een beperkt budget voorzien van zeer degelijke, gecontroleerde en kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen tegen scherpe prijzen.

Wij kunnen doorgaans een sterk gevarieerd aanbod presenteren, bent u op zoek naar een specifiek product dan gaan wij graag voor u op zoek. Dankzij onze connecties met meerdere zorgoutlets in Nederland kunnen wij over het algemeen binnen enkele dagen beschikken over alle gewenste producten tegen scherpe condities. Op onze website kunt u altijd alle producten vinden welke direct beschikbaar zijn op onze locatie in Baarn. Hier beschikken wij echter alleen over een opslagruimte en geen showroom. Heeft u interesse in een bepaald product en wenst u dat te komen bekijken dan verzoeken wij u vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij kunnen dan zorgen dat het product voor u klaar staat om te bekijken/proberen.

Inkoop bij Zorgoutlet Baarn / Soest
Diverse gebruikte zorghulpmiddelen kopen wij graag van u in (bijvoorbeeld een tweedehands rollator, tweedehands rolstoel, tweedehands vervoerstoel, tweedehands sta-op stoel, tweedehands hoog/laag bed, tweedehands seniorenbed, tweedehands hometrainer of tweedehands douche en bad hulpmiddelen), belt u voor meer informatie of nog beter, stuur ons enkele foto’s per e-mail met uw contactgegevens. U ontvangt altijd binnen 2 werkdagen bericht van ons met een eventueel bod.

U kunt uw e-mail sturen naar contact[@]comfortadvies.nl

Verkoop in consignatie bij Zorgoutlet Baarn / Soest
Producten met een hoge aanschafwaarde verkopen wij doorgaans in consignatie, hierbij geven wij u een indicatie van de reëel te verwachten verkoopprijs voor uw product. Doelstelling is altijd om uw product binnen maximaal 4 maanden te hebben verkocht. Vooraf bepalen wij samen met u een korting op de verkoopprijs na 1, 2 en 3 maanden. Wanneer wij een nieuwe eigenaar hebben gevonden voor uw product ontvangt u binnen 14 dagen de behaalde verkoopprijs minus onze consignatievergoeding van 50% op uw bankrekening gestort.

Producten ophalen en bezorgen
ComfortAdvies beschikt over een eigen service auto waarmee wij producten bij u kunnen komen ophalen of bezorgen. Ons standaard tarief hiervoor is € 35 + € 1 per kilometer vanaf onze locatie in Baarn. Wij rekenen altijd van centrum Baarn tot het centrum van uw woonplaats. Woont u bijvoorbeeld in Amersfoort dan berekenen wij u € 35 + € 17 = € 52. Deze kosten kunt u direct voldoen, a contant of per pin, aan de chauffeur die de producten bij u komt ophalen of bezorgen.