Advies & demo aan huis

Bij ComfortAdvies kunt u ook terecht voor diverse vormen van hulp bij u thuis. Op deze pagina geven wij u hier graag meer informatie over, voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 8770099 of maakt u gebruik van ons contactformulier.
Demo aan huis
Het kan natuurlijk dat u zich al uitgebreid via folders, via internet of op een andere manier heeft georiënteerd op een bepaald product. Maar u wilt het product graag ook even zien, voelen en misschien wel proberen voordat u tot aanschaf over gaat. Bij veel producten is het geen enkel probleem om dit te regelen, wij komen dan graag met het product naar u toe. Eventueel zelfs met verschillende uitvoeringen van het product waar uw belangstelling naar uit gaat. Zo kunt u de producten thuis rustig vergelijken en een weloverwogen keuze maken. [si-contact-form form=’4′]
Installatie & montage bij u thuis
Alle producten op onze website kunnen wij bij u thuis (laten) bezorgen door een van de bekende vervoerders, zoals PostNL, DHL, DPD of GLS. Maar u kunt ook behoefte hebben aan hulp bij installatie of montage van de door u bestelde producten. Bij geselecteerde producten zoals onze seniorentelefoons, seniorencomputers, domotica en diverse woningaanpassingen kunt u ervoor kiezen om de producten bij u thuis te laten bezorgen / installeren en/of te monteren door één van onze eigen vakkundige adviseurs.
Werkgebied
Voor veel producten bieden wij ook montage & installatieservice aan. Wanneer u bij het product van uw keuze de optie “Installatie” ziet staan dan kunt u direct kiezen voor deze extra service. De getoonde prijs is alleen mogelijk binnen ons werkgebied. Valt uw postcode niet binnen ons werkgebied dan kunnen wij u deze service helaas niet aanbieden. Heeft u vragen over deze service? Bel dan 085-8770099.
Computerhulp (1-op-1 & op afstand)
ComfortAdvies is ook producent en leverancier van de eenvoudige seniorencomputers van het merk PC Basic. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor computerhulp bij u thuis, denk hierbij aan het repareren van uw computer, het herstellen van software fouten of het verzorgen van 1-op-1 les bij u thuis in uw eigen tempo. Wilt u met enige regelmaat kunnen terugvallen op onze ondersteuning? Kijkt u dan eens bij onze abonnementen, u heeft dan ook altijd toegang tot onze telefonische helpdesk.
Huissc@n - Langer zelfstandig thuis blijven wonen
Misschien wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om uw eigen huis geschikt te maken voor de toekomst. Het kan lastig zijn om zelf te overzien welke aanpassingen uw woning veilig en comfortabel maken. Wij komen graag naar u toe, om een oriënterend gesprek te hebben over de mogelijkheden en u van opmaat gemaakt advies te voorzien. Samen met ons adviseur doorloopt u een complete vragenlijst en zal er gekeken worden naar punten als toegankelijkheid, veiligheid en comfort binnen en buiten uw woning. Onze ervaring is zelfs dat het meer ontspannen is, om in de huiselijke omgeving over deze zaken te praten. Wilt u graag dat één van onze adviseurs bij u thuis langskomt? Belt u dan met 085 – 8770099 zodat wij een afspraak met u kunnen maken op een voor u geschikt moment. Of stuurt u ons een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.