Meer en meer senioren ontdekken de voordelen van een driewielfiets en kunnen hierdoor blijven fietsen tot op zeer hoge leeftijd. Een driewielfiets is een fiets met twee wielen aan de voor- of achterzijde. Door het derde wiel hoeft u zelf geen balans te bewaren en zit u stabiel en veilig. Ook als u stilstaat kunt u op de fiets blijven zitten en valt u niet om. Vooral mensen die nog kunnen en willen bewegen kiezen steeds vaker voor de driewielfiets in plaats van een scootmobiel.

Graag laten wij een ieder die interesse heeft in verschillende mobiliteitsoplossingen kennis maken met de verschillende driewielfietsen en alternatieven als een compacte opvouwbare scootmobiel. Tijdens deze dag kunt u zich inschrijven en een half uur zelf ervaren hoe het is om op een driewielfiets te rijden.

Wat zijn de voordelen van een driewielfiets?

  • Een driewielfiets biedt stabiliteit die een gewone tweewielfiets niet biedt.
  • Op een driewieler kunt u (bijna) niet uit balans raken, ook niet als u langzaam fietst.
  • Een driewielfiets valt niet om als deze stilstaat.
  • Bij een driewieler kunt u makkelijk op- en afstappen.
  • U hoeft geen evenwicht te bewaren omdat een driewieler is al in evenwicht.
  • Afstappen als u (bijna) stil staat is niet nodig en u kunt dus veilig oversteken zonder af te stappen.
  • Met een driewieler kunt u langer zelfstandig mobiel blijven, onafhankelijk boodschappen doen of een fietstocht maken en genieten van het weer en de vrijheid.

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden, wel dient u zich bij ons aan te melden, dit in verband met het aantal beschikbare fietsen op zaterdag 23 maart. Aanmelden kan telefonisch via 085-8770099 of door een e-mail te sturen naar contact[@]comfortadvies.nl o.v.v. Op-Stap-Dag of vult u onderstaand formulier in.

Ja, ik kom graag zaterdag 23 maart 2019 tussen 11:00 en 15:00 uur naar de Op-Stap-Dag 

Locatie: ComfortAdvies, Tolweg 5, 3741LM Baarn.