MCS Multistalling
 2.850,00 4.800,00 Select options

MCS Multistalling

 2.850,00 4.800,00

  • Stalling voor scootmobiel / motor / elektrische fiets
  • Voorzien van elektrisch uitschuifbare vloer
  • Aluminium, kunststof kern en thermisch verzinkt

Gratis verzending vanaf € 75,- (anders € 4,99)

  • Advies? Bel 085 – 877 00 99
  • Eigen montage- en installatieservice
  • Werkgebied Amersfoort + 25KM
  • Sinds 2011 actief, jarenlange ervaring

De Multistalling® is de nieuwste innovatie van onze partner MCS. Een multi-functionele stalling voor bijvoorbeeld een scootmobiel, motor of fiets enz. Hij kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmeting ideaal voor mensen met ruimtegebrek. De stalling is voorzien van een op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat.

Dankzij deze oprijplaat hoeven mensen niet in de stalling te kruipen en kunnen de maten uiterst gering blijven. Een automatische deur behoort ook tot de opties. Uniek aan de Multistalling® is het geringe formaat. Met een maximale maat van 90 cm breed kan de stalling door bijna iedere deur. De stalling wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant zeer kort is. Enige dat nodig is is een stopcontact en een vlakke ondergrond.

Een stalling voor uw kostbare bezit
We fietsen met ondersteuning en als we slecht ter been zijn is er een scootmobiel. Maar waar laten we deze als we ze even niet gebruiken? Onze partner MCS is gespecialiseerd in ontwikkeling en levering van keukens en producten om comfortabel en duurzaam te kunnen (blijven) wonen. Zoals in hoogte verstelbare keukens, aangepast sanitair, wandbescherming, (antislip)vloeren en scootersafes. In de laatste categorie heeft MCS een innovatief product ontwikkeld, de Multistalling.

De Multistalling is een multifunctionele stalling, met als doen uw kostbare bezit veilig op te bergen en vandalisme tegen te gaan. Deze stalling is geschikt voor bijvoorbeeld een scootmobile, motor of electrische fiets en dergelijke. De stalling kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmetingen ideaal voor mensen met ruimtegebrek. Ook is de Multistalling voorzien van een electrisch en op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat. Hierop kunnen valide en mindervalide mensen hun waardevolle bezig parkeren of neerzetten. Eenmaal geparkeerd, gaat de beweegbare vloer automatisch weer naar binnen. Het grote voordeel is dat u niet in de stalling hoeft te kruipen! Een automatische (rol) deur is zelfs mogelijk. Ook beschikt de multistalling over een oplaadpunt voor uw scootmobiel of electrische fiets. De inrichting van de stalling is volledig naar eigen wens in te vullen en deze opmerkelijke berging is in bijna iedere kleur leverbaar. Tevens blijven de afmetingen van dit revolutionaire systeem uiterst gering.

Uniek aan de Multistalling is het geringe formaat. De Multistalling kan door bijna iedere deur. Ze wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant zeer kort is. De buitenkant van de Multistalling is tweezijdig aluminium met een harde kunststof kern en beschikt daarnaast over een thermisch verzinkt binnenframe. Hierdoor is het metaal beschermd tegen weersinvloeden en daarmee tegen corrosie. Natuurlijk kan het ook tegen een stootje.

Uitvoeringen en afmetingen

Type Verkooprijs
Multistalling Basic € 2850,00  incl BTW
L x B x H 1820 x 900 x 1500 mm
Multistalling Deluxe € 3250,00  incl BTW
L x B x H  1820 x 950 x 1700 mm
Multistalling Pendel € 3850,00  incl BTW
L x B x H 2100 x 1220 x 1500 mm
Multistalling Pendel+ € 4250,00  incl BTW
L x B x H 2100 x 1220 x 1700 mm
Multistalling T-REX/T-REX 3 € 3350,00  incl BTW
L x B x H 2000 x 1100 x 1220 mm

Extra informatie

Uitvoering

Basis, Deluxe, Pendel, Pendel +, T-REX

Installatie

Nee, Ja