SmartWatcher noodoproep horloge – Essence deluxe
 379,00 Select options

SmartWatcher noodoproep horloge – Essence deluxe

 379,00

  • Alarmering naar familieleden of mantelzorgers
  • Combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie
  • IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik
Wissen

Gratis verzending vanaf € 75,- (anders € 4,99)

  • Advies? Bel 085 – 877 00 99
  • Eigen montage- en installatieservice
  • Werkgebied Amersfoort + 25KM
  • Sinds 2011 actief, jarenlange ervaring
Zorgeloos online uw aankopen doen

Beschrijving

Met de Smartwatcher noodoproep horloges voelen u en uw dierbaren zich veilig en gerust, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden of mantelzorgers die het alarm ontvangen, kunnen via GPS uw locatie nauwkeurig bepalen en met u communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op de professionele hulpdienst op afstand.

Zwitserse beveiligingstechnologie: het noodoproepsysteem is ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

Het lichte en elegante model Essence heeft een standaard en een deluxe versie. De standaard versie heeft een siliconen horlogeband en is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit. De Esscence deluxe heeft een kalfslederen horlogeband en is verkrijgbaar in de kleur bruin, zwart of wit.

De Essence is het kleinste waterdichte noodoproep horloge. Tevens het eerste horloge dat speciaal ontwikkeld is om ook dragers met smallere polsen het hoogste draagcomfort te bieden, thuis of onderweg. De horlogebanden van de Essence zijn verwisselbaar en bieden de mogelijkheid uw horloge te combineren met elk ander standaard bandje van uw keuze.

De IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik zowel onder de douche als in bad. Daarnaast hebben de Essence horloges het sterkste audio systeem in hun categorie, waardoor ze ook hoorbaar zijn voor mensen met een beperkt gehoor.

Kenmerken:

Zwitserse software, elegant design, waterdicht, geofencing, inactiviteitssensor, altijd bereikbaar en traceerbaar, lange standby tijd, Nederlands- en Franstalige helpdesk. Elk horloge heeft een ingebouwde Europese SIM kaart die het best mogelijke bereik garandeert.

Pluspunten:

 Het geluid is heel duidelijk en het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk
Horloge wordt automatisch opgenomen wanneer mantelzorgers/familieleden naar het horloge bellen, afhankelijk van hoe je het horloge instelt
De GPS functie zorgt dat de drager van het horloge overal getraceerd kan worden, zowel binnen als buiten
Geofencing: dit is de mogelijkheid om een veilige zone in te stellen. Met deze technologie gaat het lokaliseren van een ronddwalend persoon veel sneller en eenvoudiger
Inactiviteitssensor: wordt gebruikt om inactiviteit van de drager na een bepaalde tijd te detecteren en familie of zorgverleners direct hiervan te verwittigen

Bij gebruik van dit horloge is een abonnement vereist en beschikbaar vanaf € 9,99 per maand.
Dit abonnement sluit u eenvoudig zelf af NA ONTVANGST van het horloge.

[button size=”medium” style=”secondary” text=”Activeer hier een abonnement voor dit horloge” link=”https://register.smartwatcher.com/horloge-registratie-europa/?lang=nl&eid=7ab301″ target=”_blank”]

Extra informatie

Kleur

Bruin, Zwart, Wit