SmartWatcher SPIRIT

SmartWatcher SPIRIT

 390,00

Op voorraad

Gratis verzending vanaf € 75,- (anders € 4,99)

  • Advies? Bel 085 – 877 00 99
  • Eigen montage- en installatieservice
  • Werkgebied Amersfoort + 25KM
  • Sinds 2011 actief, jarenlange ervaring

Dankzij de SmartWatcher® personenalarm horloges, kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden en mantelzorgers die het alarm ontvangen, identificeren uw locatie nauwkeurig via GPS en kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op een professionele meldkamer.

De nieuwste toevoeging aan het SmartWatcher® assortiment is de SmartWatcher® SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2; een zeer hoogwaardig personenalarm horloge. Dankzij de IP68 waterbestendigheid gradatie kunt u het horloge onder de douche aanhouden. De SPIRIT is het kleinste en lichtste personenalarm horloge in diens categorie en kan, dankzij het elegant design, bij elke gelegenheid worden gedragen.

Kenmerken:
Zwitserse software, elegant design, waterdicht, geolocalisatie, Nederlands- en Franstalige helpdesk.
De SmartWatcher® SPIRIT is geoptimaliseerd voor de veiligheid, andere functies zijn niet beschikbaar op dit apparaat. Bij dagelijks gebruik toont het horloge de tijd.

• 4G LTE
• eSIM met Europese dekking
• Geolocalisatie (GPS, Glonass, Beidou, Galileo)
• IP 68 waterbestendigheid

Geoptimaliseerd voor de veiligheid, werkt dit horloge alleen samen met een SmartWatcher® abonnementsdienst van uw keuze. Bekijk de verschillende abbonementen onder “downloads”.

SmartWatcher abonnement afsluiten
Het afsluiten van een SmartWatcher abonnement gebeurt direct bij SmartWatcher Technologies. Able2 en de (web)winkel waar de SmartWatcher gekocht is, zijn hier niet bij betrokken.

Het abonnement kan online alleen met een creditcard worden afgesloten.

Mocht er in de directe omgeving geen creditcard voorhanden zijn, dan kan een horloge ook handmatig geregistreerd worden middels het formulier Afsluiten abonnement SmartWatcher wat u via downloads kunt downloaden.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij:
Helpdesk SmartWatcher Technologies
Tel: +31 (0)85 888 6516
E: support@smartwatcher.com
https://support.smartwatcher.com/nl/support/home