Wuzzi Alert – Horloge (Orion II)

Wuzzi Alert – Horloge (Orion II)

€ 145,00

  • Sociale of professionele opvolging
  • Inclusief locatiebepaling bij alarm
  • Zeer chique manier van persoonsalarmering

Gratis verzending vanaf € 75,- (anders € 4,99)

  • Advies? Bel 085 – 877 00 99
  • Eigen montage- en installatieservice
  • Werkgebied Amersfoort + 25KM
  • Sinds 2011 actief, jarenlange ervaring
Zorgeloos online uw aankopen doen

Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel alarm, met GPS, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een knop die u altijd bij u kunt dragen, om uw nek, in uw zak, in uw tas, enz. Het bereik van de alarmknop beperkt zich niet tot uw directe woonomgeving, zoals vele andere alarmknoppen van woongemeenschappen. GPS maakt dat u overal ter wereld gebruik kunt maken van dit mobiel alarm. De Wuzzi Alert heeft meerdere functies. Door een druk op de knop kunt u hulp inroepen van een bekende die het signaal van u ontvangt en actie kan ondernemen. Ook kunt u de Wuzzi Alert koppelen aan een professionele alarmcentrale. Uw oproep komt in dat geval bij hen terecht waarna actie ondernomen kan worden.

[button size=”medium” style=”secondary” text=”Bestel hier uw Wuzzi Alert Orion alarm/SOS horloge” link=”https://order.mywuzzi.com/partner/comfortadvies” target=”_blank”]

Wuzzi Alert, het pakket
– De Wuzzi Alert wordt geleverd in de vorm van de alarmknop, een oplader en een inlogcode om via internet in te loggen bij uw Wuzzi. Meerdere contactpersonen zijn in te geven waardoor als de eerste contactpersoon uw oproep niet beantwoord naar de volgende contactpersoon wordt doorgeschakeld.
– De gebruiksduur van de alarmknop is ongeveer vier tot vijf dagen, daarna dient de alarmknop te worden opgeladen. Op het moment dat de Wuzzi Alert bijna leeg is ontvangt de contactpersoon daarvan bericht met het verzoek de alarmknop op de oplader te (laten) plaatsen.
– Het gebruik van de alarmknop is gerelateerd aan een abonnement. U kunt kiezen voor een abonnement waarbij u gebruik maakt van uw eigen familie-/kennissenkring of dat u verbonden wordt met een professionele alarmcentrale.
– De Wuzzi Alert is uitermate gebruiksvriendelijk, geen gedoe met bijvoorbeeld een lastige smartphone.

De mogelijkheden
Wuzzi Alert alarmknop, een eenvoudige spraakverbinding
In geval uw dierbare, hetzij binnenshuis hetzij buitenshuis hulp nodig heeft dan volstaat een druk op de knop. De ingestelde contactperso(o)n(en) ontvangen het signaal en uw dierbare kan als hij of zij daarvoor in staat is, net als met een telefoon, vertellen wat er aan de hand is zodat er actie ondernomen kan worden.

In geval uw dierbare niet in staat is te praten kan door middel van een druk op de knop een verbinding tot stand gebracht worden met de contactpersoon die vervolgens kan meeluisteren met wat de alarmknop aan geluiden registreert. Handig bij bijvoorbeeld plotseling onwel worden of als uw dierbare iets aangedaan wordt.

Wuzzi Alert alarmknop, plaatsbepaling via GPS (plaatsbepaling)
De alarmknop beschikt over GPS. Hiermee is het mogelijk exact te bepalen (10 meter nauwkeurig) waar u zich als drager van de alarmknop bevind. Bent u de weg kwijt, de contactpersoon kan u helpen.

Wuzzi Alert alarmknop, gebiedsafbakening via GPS (plaatsbepaling)
Het GPS systeem biedt de mogelijkheid een gebied in het systeem te definiëren waarbinnen de drager van de alarmknop zich onbeperkt kan begeven. Op het moment dat de drager dat gebied verlaat krijgt de contactpersoon een signaal waarbij direct duidelijk is waar de drager het gebied heeft verlaten en waar hij/zij zich nu bevind. Verdwalen behoort daarmee tot het verleden.

Wuzzi Alert alarmknop, voor iedereen (jong en oud)
De Wuzzi Alert is niet alleen handig voor ouderen, maar iedereen kan deze alarmknop gebruiken. In de wereld van vandaag is het geen overbodige luxe hulp te kunnen vragen op het moment dat dat gewenst is. Denk aan kleine kinderen of aan het moment dat u alleen ’s avonds over straat loopt. U bent altijd terug te vinden, kunt verbinding maken en hulp is snel inzetbaar.

[button size=”medium” style=”secondary” text=”Bestel hier uw Wuzzi Alert Orion alarm/SOS horloge” link=”https://order.mywuzzi.com/partner/comfortadvies” target=”_blank”]