Onze partners

Samen sterker, dat is het idee waar Guido Victor de Vries, eigenaar van ComfortAdvies, in gelooft. Samenwerken met andere relevante bedrijven en organisaties is een effectieve manier om tot innovatieve nieuwe producten te komen en kennis te delen. Door strategisch samen te werken met diverse partners, hebben wij onze “gezamenlijke klant/cliënt” meer te bieden dan wanneer wij uitsluitend onze eigen diensten en producten aanbieden.

Samen sterker worden? Neem contact op met Guido.


Bartiméus is in 1915 in Utrecht opgericht als ‘Vereeniging tot bevordering van christelijke opvoeding en onderwijs voor blinde kinderen en jongelieden’. In 100 jaar tijd is Bartiméus uitgegroeid tot een expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt om het leven te leven zoals zij dat willen.

Website: www.bartimeus.nl


Vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een passende woning, alleen, samen met zijn/haar echtgenoot of partner of met gelijkgestemden is CareLess opgericht. CareLess maakt zich sterk om het langer zelfstandig thuis wonen voor senioren en mensen met een beperking te bevorderen. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt CareLess Residences (appartementen) en bieden wij Services en Producten aan voor senioren, mensen met een beperking en hun mantelzorgers. Onze kernwaarden zijn: Comfort, Onafhankelijkheid enVeiligheid. Daar waar de zelfstandigheid wegvalt (door bijvoorbeeld dementie), werken wij nauw samen met een zorgondernemer/zorgorganisatie, die kwalitatief hoogwaardige zorg levert.

Website: www.careless-nederland.nl


Eindelijk Geregeld verzorgt voor u de complete afhandeling van alles wat er na een overlijden geregeld moet worden. Belasting- aangiftes, huis & hypotheek, abonnementen opzeggen, een onderkomen voor uw huisdier en alles wat u verder nog kunt bedenken. Als u uw nalatenschap vooraf al in kaart wilt brengen, kunt u met mij een Persoonlijk nabestaanden plan opstellen. Daarmee zijn uw nabestaanden goed voorbereid en weten wat er op dat moment geregeld moet worden en vooral ook hoe u dat graag wilt. Geen zin of tijd om zelf uw administratie te doen? Ook dat regelt Carien voor u.

Website: www.eindelijkgeregeld.nl


Electro World is een van de zes winkelformules van United Retail. Met ruim 320 winkels staat deze organisatie in de Nederlandse top 3 van grootste franchise organisaties. Met in het totaal zo’n 11.000 aangesloten winkels in ruim 35 landen is dit Europa’s grootse inkooporganisatie. Net zoals Electro World stelt Vobis u als klant centraal en koppelt dit aan een perfecte service. Om van elkaars kennis en kunde te profiteren, en daardoor een nog betere service te kunnen leveren, is Electro World een samenwerking gestart met Vobis! In steeds meer Electro World vestigingen zal een Vobis shop-in-shop worden geopend. Bij diverse Electro World winkels kunt u onze PC Basic seniorencomputers aanschaffen.

Website: www.electroworld.nl


ElectronicPartner Nederland B.V. is onderdeel van de Duitse elektronicagigant ElectronicPartner. In Europa is ElectronicPartner met ruim 5.000 winkels een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. In Nederland mag ElectronicPartner zich met circa 475 aangesloten winkels in Nederland de grootste franchiseformule noemen. Bij diverse EP: winkels kunt u onze PC Basic seniorencomputers aanschaffen.

Website: www.ep.nl


Het GOW Welzijnswerk wil met haar inzet het zelfstandig wonen/functioneren, de maatschappelijke integratie en het welzijn van kwetsbare mensen bevorderen. Dit kunnen ouderen of mensen met een functiebeperking zijn, maar ook jonggehandicapten of chronisch zieken. Hulpbehoevendheid is niet gebonden aan leeftijd of specifieke groep. Ieder mens kan in een situatie terecht komen dat (tijdelijke) hulp of ondersteuning noodzakelijk is.

Website: www.gowwelzijnswerk.nl


Handicare ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten en is continu in gesprek met toekomstige klanten en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo optimaal mogelijk vertaald naar de producten, wat resulteert in een eigentijds en innovatief pakket aan mogelijkheden. Zo beantwoorden wij uw vragen, eisen en verwachtingen maximaal en voeren die uit met kwalitatief hoogwaardige materialen, gecombineerd met up-to-date techniek.

Website: www.handicare-trapliften.nl


Joris Zorg ondersteunt ouderen op het gebied van zorg, welzijn en wonen in de regio Oirschot en Eersel. We bieden professionele zorg met een warm hart. Dat kunnen we door zorgvuldige afstemming met de cliënt en zijn familie. Zorgprofessionals en vrijwilligers hebben aandacht voor de waardevolle dag van cliënten. Tot onze woon-zorgcentra behoren: Sint Joris, Vestakker, Groenendaal en D’n Bolle Akker. Daarnaast verlenen we hoogwaardige diensten om langer thuis te wonen; Joris Thuis, Joris Welzijn, Joris Kookt en Joris Advies. ‘Het Hart van Joris’ is de kern van onze organisatie. Het is een gevoel dat bijna tastbaar is.

Website: www.joriszorg.nl


De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren.

Website: www.rszk.nl


Senioren Society is een familiebedrijf dat zich richt op de dienstverlening aan senioren. Wij staan ten dienste van ouderen die graag lang, zelfstandig en comfortabel in hun eigen huis willen blijven wonen. We staan voor goede kwaliteit en service. Daarom adviseren wij u de door ons geselecteerde bedrijven in te schakelen die kwaliteit, integriteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Dat geeft u zekerheid bij de door u te nemen beslissingen. ‘Gelukkig ouder worden, het kan!’ Je eigen huis, fijne mensen om u heen. Zelfstandig, onafhankelijk en verbonden met anderen, zo lang mogelijk. Het kan, moet en maakt gelukkig!

Website: www.seniorensociety.nl


Status regelt en begeleidt familiezaken. Levenstestamenten, bewindvoering, testamenten, afwikkeling nalatenschappen, ondersteuning en advisering van executeurs en erfgenamen, maar ook schenkingen en belastingbesparingen m.b.t. nalatenschappen. Wij bieden op een persoonlijke en betrokken wijze zorg voor uw financiële en juridische zaken. Wanneer u bij het ouder worden, ziekte, zorg en overlijden al uw zaken goed geregeld wilt hebben zodat u zich daarover geen zorgen behoeft te maken, dan bent u bij Status aan het juiste adres.

Website: www.statusestateplanning.nl


Teuser, de thuis- en uitservice in de regio Amersfoort, biedt oudere en mindervalide mensen ondersteuning bij hun dagelijkse activiteiten. Onze zorggevers zetten zich in om hun cliënten op maat gemaakte services te geven. Wat, waar en hoe wordt in overleg met de cliënt bepaald. Denk aan begeleiding naar gemeentelijke loketten, zorgverleners, samen erop uit (bijvoorbeeld museum, familiebezoek of markt), gezelschap, een klusje, hulp bij administratie en het uitzoeken en regelen van zaken zoals de goedkoopste leverancier (energie, telefoon, televisie en/of internet).

Website: www.teuser.nl 


Met een gezonde kijk op de ideale thuissituatie voor jong en oud biedt Thuismobiel een breed assortiment aan ergonomische producten en praktische oplossingen voor in en om het huis. In een persoonlijk gesprek bespreekt eigenaar Martijn Grift graag uw wensen. Daarna gaat hij samen met u op zoek naar bijvoorbeeld uw ideale stoel. Hierbij werkt Thuismobiel samen met specialisten en therapeuten die precies weten waar de stoel of fauteuil uw lichaam moet ondersteunen voor optimaal comfort. Zo zit u straks gegarandeerd in een stoel die bij u past. Ook is Thuismobiel dealer van: van Raam, aangepaste fietsen.

Website: www.thuismobiel.nl


Vegro heeft een kleurrijke historie sinds 1985 en levert inmiddels al decennia verpleeg- en aanverwante artikelen aan professionele organisaties. Vegro is voor veel thuiszorgorganisaties de voorkeursleverancier voor de uitleen van hulpmiddelen aan hun klanten. Vegro is uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking aan eigen thuiszorgwinkels en uitleenpunten en meerdere distributiecentra van waar uit de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen en hulpmiddelen wordt verzorgd. Middels de regionale invulling van de Vegro Groothandel en de plezierige samenwerking met ComfortAdvies, staat de klant altijd centraal.


In de visie van Vcura bepaalt de hulpvrager de ondersteuning die hij/zij wenst, Vcura levert dan ook onderscheidend maatwerk. Woorden als flexibel, divers, menselijk, volwaardig en respect zijn vanzelfsprekend bij Vcura. Alleen het werken met gepassioneerde en professionele ondersteuners, die invulling geven aan uw wensen, en daarbij onze samenwerking met speciaal geselecteerde leveranciers van topproducten biedt de zorgvragers de tevredenheid die verwacht mag worden. Tevredenheid in het vertrouwen dat senioren zich geen zorgen hoeven te maken over de dag van vandaag en die van morgen. Ze mogen er niet alleen voor staan, Vcura staat naast hun!

Website: www.vcura.nl


Alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers van de RSZK en Joris Zorg krijgen een gratis lidmaatschap en kunnen zo profiteren van korting en voordeel op verschillende producten en diensten (aan huis). Ook ontvangen zij begin april het eerste Voor elkaar-magazine boordevol informatie en aanbiedingen. Ook wanneer u geen cliënt, medewerker of vrijwilliger van de RSZK of Joris Zorg bent, kunt u lid worden. Voor slechts € 9,50 per jaar kunt u ook profiteren van de vele voordelen van Voor elkaar.

Website: www.lsp-voorelkaar.nl


Samen sterker, dat is het idee waar Guido Victor de Vries, eigenaar van ComfortAdvies, in gelooft. Samenwerken met andere relevante bedrijven en organisaties is een effectieve manier om tot innovatieve nieuwe producten te komen en kennis te delen. Door strategisch samen te werken met diverse partners, hebben wij onze “gezamenlijke klant/cliënt” meer te bieden dan wanneer wij uitsluitend onze eigen diensten en producten aanbieden.

Samen sterker worden? Neem contact op met Guido.