Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Aanvullende informatie

Werkzaamheden

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen. Kleine ongemakken in huis kunnen dit bemoeilijken. ComfortAdvies maakt uw woning toekomstbestendig met praktische aanpassingen. Deze woningaanpassingen zorgen voor meer woongemak, veiligheid en comfort, wij werken zowel voor particulieren als voor de gemeente (WMO).

ComfortAdvies is sinds 2011 gespecialiseerd in het aanpassen van woningen. Wij hebben daardoor ook al veel ervaring in deze branche. Onze experts zijn op de hoogte van de meest recente technische ontwikkelingen. Ze hebben oog voor details en doen er alles aan om een functionele situatie voor de klant te creëren. Wij maken de woning toekomstbestendig.

Tarieven

Heeft u de montage- en installatie service waar u naar op zoek bent hierboven nog niet gevonden? Geen nood, ook dan kunnen wij u naar alle waarschijnlijkheid verder helpen tegen ons standaard uurtarief van € 55,00 incl. BTW. Neem contact met ons op voor een passende prijsopgave.

Voorrijkosten

Onze voorrijkosten zijn reeds verwerkt in de hierboven staande montage- en installatie opties. Laat u een ander product door ons monteren of installeren dan berekenen wij u ons standaard uurtarief & brengen wij separaat onze voorrijkosten bij u in rekening. Binnen ons primaire werkgebied hanteren wij een vast bedrag van € 35,00 incl. BTW aan voorrijkosten. (Postcodegebieden: 12xx, 13xx, 1400-1419, 34xx, 35xx, 36xx, 37xx, 38xx & 39xx)

Ook buiten ons primaire werkgebied staan wij graag voor u klaar, echter zijn wij dan genoodzaakt om een dubbel tarief aan voorrijkosten bij u in rekening te brengen. Woont u buiten de hierboven vermelde postcodegebieden dan brengen wij u dus een vast bedrag van € 70,00 incl. BTW aan voorrijkosten in rekening.