Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

SOS horloges nu direct uit eigen voorraad leverbaar!

De Essence is het kleinste waterdichte noodoproep horloge. Deze is speciaal ontwikkeld voor dragers met smallere polsen voor het hoogste draagcomfort thuis of onderweg. De horlogebanden van de Essence zijn verwisselbaar en bieden de mogelijkheid uw Essence te combineren met elk ander standaard bandje van uw keuze. Ook verkrijgbaar in uitvoering met kalfslederen horlogeband. De IP67 waterbestendigheid garandeert veilig gebruik zowel onder de douche als in bad. Daarnaast hebben de Essence horloges het sterkste audio systeem in hun categorie, waardoor ze ook hoorbaar zijn voor mensen met een beperkt gehoor.

Met een horloge van SmartWatcher voelt u zich veilig. Ingeval van nood kunt u eenvoudig een SOS oproep doen zodat u snel ter plaatse hulp krijgt. De noodoproep horloges kunnen altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen.

Eenvoudig:

Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. Geen ingewikkelde procedures of nummers nummers onthouder, welke u wellicht vergeet in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Locatiebepaling:

Dit betekent optimale veiligheid voor de drager ingeval de persoon binnen een bepaald gebied moet blijven. Het is zelfs mogelijk meerdere gebieden te bepalen. Hoe werkt het? De drager en familie/zorgverleners ontvangen een signaal als de persoon zich buiten het gebied beweegt zodat men onmiddellijk actie kan nemen.

Discreet:

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u een horloge kunt kiezen wat past bij uw levensstijl. Hoewel de horloges eruitzien en functioneren als traditionele horloges, bieden ze een geavanceerde technologische oplossing om op elk moment een noodoproep te kunnen starten.

Flexibel:

Onze oplossing ondersteunt alle toonaangevende smartwatches, smartphones en wearables-platforms. U kunt zelf kiezen of u de voorkeur geeft aan hulp van vrienden en familie of van een professionele zorgcentrale.

Connectiviteit:

Deze onafhankelijke horloges voor noodoproepen beschikken over 3G / 4G mobiele telefoons met geïntegreerde SIM-kaarten van toonaangevende mobiele telefoonproviders waardoor de beste mobiele verbinding wereldwijd. Onze centrale is verantwoordelijk voor de waarneming van de strenge richtlijnen om betrouwbaarheid en gegevensbescherming te garanderen.

Abonnement:

U sluit na aanschaf van het horloge rechtstreeks bij SmartWatcher een abonnement af om alle functionaliteit van het horloge te kunnen gebruiken. Het activatieproces is zeer eenvoudig en vergt slechts 5 minuten. Wel is het belangrijk om te weten dat u de abonnementskosten alleen kunt voldoen middels een creditcard.

Super snel geleverd:

Wij begrijpen dat een snelle levering van een SOS noodoproep of alarm horloge hoge prioriteit heeft, alle SmartWatcher horloges hebben wij dan ook in eigen voorraad en kunnen wij indien besteld voor 23:00 uur ‘s avonds de volgende dag bij u afleveren.

Bekijk al onze SOS noodoproep horloges >