Stage?

Een computer is voor veel senioren onmisbaar. Alleen, alleen willen ouderen vaak wel een eenvoudige computer. Senioren bieden wij daarom PC Basic: Een desktop mini-computer of laptop met simpel te bedienen senioren app. Zo krijgt men via grote knoppen toegang tot alle basis functies voor informatie, contact en ontspanning. En met Zorgenvrij abonnement is de klant altijd beschermd en verzekerd van hulp.

Die hulp, die kan jij de klant geven! Hebben de verschillende Windows besturingssystemen weinig geheimen voor jou? Kun jij goed luisteren, doorvragen en analyseren? Dan hebben wij plek voor jou, op dit moment bieden wij één stageplaats aan: Medewerker Beheer ICT niveau 3. Deze functie kan worden aangevuld met werkzaamheden op locatie wanneer we het niet telefonisch op afstand kunnen oplossen voor de klant. Ook het beheren van onze website en het controleren en correct uitleveren van nieuwe PC Basic bestellingen maakt onderdeel uit van je stage.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en veel te leren tijdens je komende stageperiode? Bel dan 085 – 8770099 en maak direct een afspraak met Guido.