Stage “Expert IT systems and devices” niveau 4

Een computer is voor veel senioren onmisbaar. Alleen, alleen willen ouderen vaak wel een eenvoudige computer. Senioren bieden wij daarom PC Basic: Een desktop mini-computer of laptop met simpel te bedienen senioren app. Zo krijgt men via grote knoppen toegang tot alle basis functies voor informatie, contact en ontspanning. En met zorgenvrij-abonnement is de klant altijd beschermd en verzekerd van hulp.

Die hulp, die kan jij de klant geven! Heeft Windows 10 weinig weinig geheimen voor jou? Kun jij goed luisteren, doorvragen en analyseren? Dan hebben wij plek voor jou, op dit moment bieden wij één stageplaats aan:

Expert IT systems and devices

Als “Expert IT systems and devices” ben jij binnen ons bedrijf de contactpersoon op ICT-gebied voor je collega’s en onze klanten met een PC Basic systeem. Jij helpt gebruikers bij de installatie en het gebruik van hun apparaat, lost storingen op en beheert de infrastructuur en applicaties. Daarnaast houd jij je als expert bezig met het beveiligen van informatiesystemen en heb jij een belangrijke rol bij het bespreken van de wensen van onze klanten. Jij kunt deze wensen vertalen naar aanpassingen of vernieuwingen in de IT infrastructuur of applicaties. Beschik jij over de benodigde helikopterview en kun jij snel en goed de taken oppakken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen? Dan bieden we jou graag de kans om een geweldig leuke en leerzame stage te lopen bij ons bedrijf.

Kerntaken en werkprocessen

Ondersteunt gebruikers

Handelt meldingen af
Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
Instrueert gebruikers

Beheert de infrastructuur

Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
Beheert applicaties

Adviseert over, installeert en configureert applicaties

Onderhoudt applicaties
Ontwikkelt digitale informatievoorzieningen

Automatiseert processen

Beheert databases
Ontwerpt een informatievoorziening

Controleert de security

Geeft security advies en verbetert de security
Reageert op security incidenten

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken voor een periode van 5 tot 6 maanden en veel te leren tijdens deze periode? Bel dan 085 – 877 00 99 en maak direct een afspraak met Guido.