Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

Tweedehands hoog laag bed kopen, waar moet u op letten?

Als uit bed stappen lastig wordt of wanneer u een verpleegbed nodig heeft ook wel ziekenhuisbed, bieden wij via de Zorgoutlet Soest een voordelig alternatief voor nieuw. Deze bedden zijn uitgerust met alle functies die voor extra zorgtaken nodig zijn, maar wijken qua design steeds minder af van een gewoon bed. Wij proberen altijd enkele verschillende hoog laag bedden in ons aanbod te hebben met inschuifbare zijhekken en in verschillende hout kleuren.

Let op de manier waarop het hoog laag bed in hoogte kan worden ingesteld. Bij een zogenaamd schaarframe kan het verpleegbed heel laag en bijzonder hoog, maar is het wat ‘wiebeliger’. Een kolombed, is veel stabieler. Let verder op zaken als het type bedbodem en de buitenmaten. Wij helpen je graag bij het vinden van het hoog laag bed dat het beste bij je past.

Bij een goede nachtrust hoort een hoog laag bed met bijpassende afmetingen en voldoende comfort. Zorgoutlet Soest heeft doorgaans een ruime keuze. Onze bedden kunnen ook uitgerust worden met verschillende accessoires zoals een bedpapegaai ter ondersteuning van het overeind komen. Qua design heeft u bovendien volop keuze. Een nieuw hoog laag bed is via Zorgoutlet Soest ook verkrijgbaar in een moderne boxspring uitvoering. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Hoog laag bed
Een functioneel bed dat is toegerust op verschillende zorgtaken, dat is een hoog laag bed. Met de automatische bediening kunt u de hoogte nauwkeurig instellen en gedurende de dag naar eigen inzicht variëren. De standaard doorlopende zijhekken vergroten uw veiligheid. Hoog laag bedden zijn verkrijgbaar met verschillende houtdesigns, zodat de sfeer van uw slaapkamer behouden blijft. Wij denken graag met uw persoonlijke woonsituatie mee en kunnen u desgewenst ook informeren over andere aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een traplift. Zo kunt u ook boven blijven slapen in uw eigen hoog laag bed met het comfort dat u gewend bent.