Telefoon:
086 - 877 00 99

Kantooradres: (geen showroom)
Nieuwgracht 4-04
3763LB Soest

Vaste telefoon met simkaart (06-nummer)

Bij ComfortAdvies ontvangen wij met enige regelmaat vragen over vaste telefoons die voorzien kunnen worden van een simkaart. Graag laten wij u kennis maken met de oplossingen die wij u hiervoor kunnen bieden.

Uw eigen telefoon meenemen

Natuurlijk geniet het de voorkeur om uw eigen telefoon te kunnen blijven gebruiken, ook wanneer u tijdelijk naar een zorghotel of revalidatiekliniek moet om te herstellen van een ingreep. Uw eigen vertrouwde telefoon, voorzien van al uw favoriete contacten neemt u het liefste mee.

Dankzij onze EasySaver 8848 GSM Gateway is dit gewoon mogelijk. U sluit uw huistelefoon eenvoudig weg aan op dit apparaat en kunt vervolgens dankzij de simkaart welke in deze GSM Gateway kan worden geplaatst overal bellen zoals u dat ook thuis gewend bent om te doen. Het enigste verschil is het telefoonnummer waarmee u op dit moment belt, in plaats van uw huisnummer is dit nu een mobiel 06-nummer, of een nieuw vast telefoonnummer, meer daarover leest u verderop in dit artikel.

Kant en klaar, telefoon met simkaart!

Gaat het meenemen van uw eigen telefoon iets te ver? Dan kunt u er ook voor kiezen om een vaste telefoon aan te schaffen welke de mogelijkheid heeft om hier een simkaart in te plaatsen. Eveneens een model van EasySaver voorzien van een antenne.

Prepaid of abonnement?

Alle door ons aangeboden oplossingen zijn simlock vrij en kunnen dan ook met iedere gewenste simkaart worden gebruikt.Wanneer u voor een beperkte periode gebruik gaat maken van deze oplossing is prepaid een mogelijke keuze, echter kijkend naar de tarieven per minuut is het al zeer snel voordeliger om te kiezen voor een sim-only abonnement. Speciaal hiervoor werken wij samen met Duidelijk! het abonnement zonder vaste maandelijkse kosten, u betaald pas wanneer u zelf gaat bellen. Bijkomend voordeel van een abonnement is dat u nooit het risico loopt dat uw beltegoed op is of zelfs is verlopen waardoor u niet meer zou kunnen bellen.

Een abonnement voor € 0,- per maand?

Duidelijk! is hét abonnement voor iedereen die graag zekerheid en “ouderwets” belcomfort zoekt. Doordat Duidelijk! gebruik maakt van het beste netwerk van Nederland kunt u er op vertrouwen in bijna alle gevallen onbezorgd te kunnen bellen. Dat is niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld! Op het gebied van mobiele telefonie zijn enorm veel aanbieders. U ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom is Duidelijk! een verademing. Eén helder en Duidelijk! abonnement zonder addertjes onder het gras. Heel overzichtelijk, en alle services zoals ze vroeger ook waren. Gewoon betrouwbaar dus!

De overduidelijke voordelen van Duidelijk!

  • Bellen op het kwaliteitsnetwerk van KPN
  • Vast laag beltarief
  • Met Duidelijk! Voordeel zit u nergens aan vast!
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Via online portal uw factuur volledig gespecificeerd

Duidelijk Voordeel is het abonnement voor mensen die minder dan 80 minuten per maand bellen. Met Duidelijk! Voordeel betaalt u geen abonnementskosten. Maar u belt wel tegen hele lage tarieven (veel lager dan prepaid!). Ook zit u niet aan een contract vast. Kortom, Duidelijk! Voordeel combineert het beste van prepaid met het beste van een abonnement.

Nu ook mogelijk met een vast nummer!

U heeft een vast regionaal telefoonnummer maar gaat bijvoorbeeld verhuizen naar een zorginstelling zonder vaste telefoonaansluiting. Of u bent die hoge rekening van KPN gewoon zat. Maar u wilt niet uw vaste nummer kwijt raken omdat deze bekend is bij al uw contacten. Dan is Duidelijk! met vast nummer dé oplossing!

Installatieservice op locatie

Ziet u de voordelen in van bovenstaande opties maar heeft u zelf geen tijd of de juiste kennis om dit in orde te maken? Maakt u dan gebruik van onze unieke eigen installatieservice. Een monteur van ComfortAdvies komt bij u op locatie de gewenste producten aansluiten, installeren en geeft u een korte uitleg over de werking van het toestel.