Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

Veilig Vitaal Online met Omring

Hoe zorg ik dat ik digitaal vaardig blijf?

Zaterdag 14 oktober staat bij Omringpas in het teken van veiligheid en vitaliteit.  Steeds meer mensen wonen op oudere leeftijd zelfstandig thuis. Vragen als ‘Is uw huis al klaar voor de toekomst?’, ‘Wat als er nu iets gebeurt thuis?’, ‘Hoe zorg ik dat ik digitaal vaardig blijf?’ en ‘Hoe blijf ik fit en vitaal?’ staan hierbij centraal. Daarom geven wij informatie en tips over hoe u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunt wonen. Omringpas organiseert ook het evenement “Veilig Vitaal” in Hoorn. Als bezoeker kunt u in Hoorn deelnemen aan verschillende workshops. Daarnaast is een leuke informatiemarkt aanwezig waar u allerlei handige gadgets krijgt en mooie prijzen zijn te winnen. Het evenement is gratis te bezoeken.

Veilig Vitaal – in huis

Uw thuis, een veilige en vertrouwde omgeving, maar wat als deze plek plotseling niet meer zo veilig voelt. Ook thuis zijn er veel factoren die voor onveilige situaties en angst kunnen zorgen. Brandveiligheid is hier een bekend voorbeeld van. Hiervoor kunnen rookmelders en andere hulpmiddelen dienen. Of denkt u eens aan de babbeltrucs die gebruikt worden om ouderen te beroven in hun eigen huis.

Veilig Vitaal – Online

De online wereld veranderd snel. Steeds meer vertrouwelijke informatie komt online te staan. Toch is het belangrijk om kritisch te zijn als u online werkt. Weet u bijvoorbeeld waaraan u een ”gevaarlijke” mail kunt herkennen?  Of welke programma’s goed beveiligd zijn en welke niet? De specialisten van tablet studenten weten hier alles van.

Veilig Vitaal – Ouder worden

Ouder worden we allemaal. Dit komt met hele mooie momenten, maar helaas ook met gebreken. We worden minder stabiel en zo nu en dan vergeten we weleens iets. Helaas worden we ook steeds vaker doelwit voor berovingen en babbeltrucs.  Weet u hoe u de risico’s kunt beperken en hoe u zich moet verdedigen?

Prijzen en unieke aanbieding

Kom naar het Veilig en Vitaal evenement en maak kans op de volgende prijzen:

  • 1 x Laptop van PC Basic t.w.v. € 499,- 
  • 10 x softwarepakket van PC Basic t.w.v. € 99,- 
  • 1 x dinercheque t.w.v. € 50,-

Voor meer informatie kijkt u op de website van de Omringpas: https://www.omringpas.nl/veiligvitaal