Het Watchi Care SOS horloge heeft een personenalarmering functie én is een moderne smartwatch. Met dit zorghorloge kunt u bellen én gebeld worden. Het geluid van de Watchi Care is erg helder wat fijn is wanneer u een gesprek wenst te voeren. Om uw positie te bepalen is ook een internetverbinding noodzakelijk, hier beschikt u over dankzij de ingebouwde simkaart. Men draagt de Watchi als ieder ander normaal horloge. De Watchi beschikt over een groot en duidelijk scherm welke eenvoudig werkt door middel van aanraking middels het touchscreen. De cijfers voor de tijdsaanduiding zijn erg duidelijk en uniek is de mogelijkheid om zelf de achtergrond en kleur van de cijfers te bepalen. Door het anti allergische materiaal van de kast is de smartwatch fijn draagbaar. De horlogeband is leverbaar in nylon of leer en leverbaar in een divers kleurenpalet. Het Watchi Care zorghorloge wordt volledig voor u ingesteld en is verkrijgbaar vanaf € 189,00.

Abonnementskosten

Watchi werkt samen met een abonnement om gebruik te kunnen maken van de alarmeringsmogelijkheid en het online platform voor de mantelzorgers. Er zijn in totaal drie mogelijke abonnementsvormen beschikbaar.

1: Onbeperkte data Europa. De prijs is € 9,95 per maand
Geschikt voor alarmering.

2: Onbeperkte data Europa + 30 min ( + € 14,95 p.m.)
Aanbevolen voor alarmering en korte gesprekken.

3: Onbeperkte data Europa + 60 min ( + € 15,95 p.m.)
Voor alarmering en het voeren van langere gesprekken.

Watchi Care zorghorloge met GPS

De handleiding die is bijgevoegd is geschreven in het Nederlands. Het zorghorloge werkt met WiFi, LBS en GPS technologie, hierdoor is de positiebepaling zeer nauwkeurig, dit geldt zowel voor binnen alsook buiten de woning. Daarnaast is er de mogelijkheid om een veilige zone in te stellen.

Het Watchi Care Zorghorloge met SOS koopt u inclusief:

  • Gratis Apple en Android app
  • USB kabel
  • Docking station oplader
  • 2 jaar garantie
  • Nederlandse handleiding
  • Abonnement per maand opzegbaar
×