Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

Wij gaan verhuizen naar Amersfoort

Met ingang van 1 december 2020 verhuizen wij van Baarn naar Amersfoort.

BusinessCenter Spoetnik, gelegen aan de A1 te Amersfoort is een echte landmark met 7 verdiepingen. Het pand is gebouwd in 2009 naar de eisen van hedendaagse huurders. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn geven het gebouw een bijzonder representatief karakter.

Ons nieuwe kantoor is gelegen op bedrijventerrein Calveen wat de uitvalsbasis is voor een breed scala aan bedrijven. Het bedrijventerrein is een goed ontwikkelt terrein wat zeer geschikt is voor kantoorhuisvesting. Op loopafstand van ons kantoor kunnen we lunchen bij een broodjeszaak en het naast gelegen Van der Valk hotel is een prima uitvalsbasis voor onze klanten wanneer wij bijvoorbeeld een badkamer verbouwen door het plaatsen van een veilige inloopdouche. Wanneer de ijzeren voorraad in onze serviceauto voor onze montage- en installatieklussen op raakt kunnen we deze eenvoudig aanvullen bij onze andere buren, de Praxis :-).

De ligging van het pand mag perfect genoemd worden. Een prominente zichtlocatie direct aan de A1 en de oprit naar de A28 maakt het pand zeer goed bereikbaar. Een echte uitvalsbasis naar de rest van Nederland. Daarnaast beschikt het pand over een groot parkeerterrein en een beveiligde fietsenstalling.

In het pand zijn voldoende doorgroei mogelijkheden en daarnaast zijn in het pand alle faciliteiten aanwezig om succesvol te kunnen ondernemen. Vergaderfaciliteiten, een Starbucks coffee corner en 24/7 toegang. Aan alles is gedacht, zodat wij ons op het belangrijkste kunnen focussen: u als klant.