Telefoon & WhatsApp:
085 - 8770099 / 06 - 45180080

Kantoor: (PLEQUE)
Nieuwegracht 4-04, 3763LB Soest

13 maart – Zorgfestival Leusden

Zorgfestival op 13 maart in Leusden

DE SOL (Samenwerkende Ouderenorganisaties Leusden) i.s.w. met De DUWgroep, ROC Midden Nederland en de Stichting Welzijn Ouderen Woudenberg organiseren: Het Zorgfestival.

Klik op het plaatje om de flyer te downloaden

Laat u verwonderen tijdens het Zorgfestvial!
Op dinsdag 13 maart vindt van 10.30 – tot 16.30 uur het Zorgfestival plaats in de Koningshof in Leusden. Met het Zorgfestival willen we met name ouderen die langer zelfstandig thuis wonen en mensen met een beperking in de regio Leusden en Woudenberg een onvergetelijke dag aanbieden. Maar ook mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn bijzonder welkom. Het Zorgfestival is gratis toegankelijk en voor iedereen: jong, oud, vitaal en met een beperking!

Voor ieder wat wils
Er is veel te doen tijdens het Zorgfestival. Om 10.30 worden alle gasten welkom geheten met een lekker bakje koffie en een gebakje. Vervolgens zal een aantal sprekers korte presentaties geven over nieuwe ontwikkelingen in hulpmiddelen, de Huiskamer van Leusden en gemeentelijke vergoedingen in mantelzorg.

Aansluitend zal burgemeester Gerolf Bouwmeester de Hulpmiddelenbeurs en de rest van het programma openen. Op de Hulpmiddelenbeurs kunt u bij ongeveer twintig kramen kennismaken met voorzieningen op velerlei gebied. Er wordt er een training valpreventie gegeven, kunt u meedoen aan diverse bewegingsactiviteiten en creatieve workshops. En u kunt tot 16.30 uur genieten van diverse live optredens.

Jong ontmoet oud
Na het plenaire deel wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd door studenten van ROC Midden Nederland. Er worden creatieve workshops gehouden door studenten van het Welzijn College en studenten van het Sport College organiseren bewegingsactiviteiten. Heeft u een vraag over uw telefoon, laptop of tablet? Er zijn studenten van Media, ICT en Design aanwezig om u hiermee te helpen. Ook de studenten van het Beauty College leggen u graag in de watten en alle live optredens worden verzorgd door muzikale talenten van het Creative College.

Komt u ook? Laat het weten door u aan te melden voor het Facebook evenement (klik hier)